Recept av Johanna CryerIngredienser:VetekakaRostbiffMachesalladFärska örterBjörnbärKokt potatis1,5-2 dl Crème fraiche 1,5 dl majonnäs1 tsk vinäger (rödvins-, äppel- eller vitvinsvinäger)Salt och peppar
Gör så här1. Blanda ingredienser förutom den kokta potatisen i en skål, blanda sedan försiktigt in potatisen.2. Ställ i kylen i ett par timmar eller över natten.3. Toppa varje lager med potatissallad även locket.4. Klipp en spiralform i rostbiffen, rulla för att skapa en ros.5. Toppa smörgåstårtan med rostbiffrosor, färska örter, machesallad och björnbär.
Smörgåstårta med potatissallad och rostbiff
Recept av Johanna Cryer
Ingredienser:
Vetekaka
Rostbiff
Machesallad
Färska örter
Björnbär
Kokt potatis
1,5-2 dl Crème fraiche
1,5 dl majonnäs
1 tsk vinäger (rödvins-, äppel- eller vitvinsvinäger)
Salt och peppar
Gör så här
1. Blanda ingredienser förutom den kokta potatisen i en skål, blanda sedan försiktigt in potatisen.
2. Ställ i kylen i ett par timmar eller över natten.
3. Toppa varje lager med potatissallad även locket.
4. Klipp en spiralform i rostbiffen, rulla för att skapa en ros.
5. Toppa smörgåstårtan med rostbiffrosor, färska örter, machesallad och björnbär.