Recept av Rebecka Bergström125 g mozzarella1 dl vispgrädde1 msk crispy chili oil2 msk finhackad bladpersilja2 msk rostade pinjenötterSalt1 baguette
Gör så här1. Lättvispa vispgrädden innan du adderar mozzarella riven i bitar.2. Vispa sedan tills dippen blir krämig. Smaka av med salt.3. Bred ut på ett fat och toppa sedan med crispy chili oil, bladpersilja och pinjenötter.4. Skiva baguette och doppa i din mozzarelladipp!
Vispad mozzarella-dipp
Vispad mozzarella-dipp – krämig lyx på fat
Ge dina snacks eller förrätter en elegant twist med vispad mozzarella-dipp. Den här lena och smakrika dippen, toppad med crispy chili oil, färsk persilja och rostade pinjenötter, är både enkel att göra och en fröjd för smaklökarna. Perfekt att servera med krispiga baguetteskivor för en lyxig och modern touch till ditt nästa mingel eller middag.
Ge dina snacks eller förrätter en elegant twist med vispad mozzarella-dipp. Den här lena och smakrika dippen, toppad med crispy chili oil, färsk persilja och rostade pinjenötter, är både enkel att göra och en fröjd för smaklökarna. Perfekt att servera med krispiga baguetteskivor för en lyxig och modern touch till ditt nästa mingel eller middag.
Ingredienser
Recept av Rebecka Bergström
125 g mozzarella
1 dl vispgrädde
1 msk crispy chili oil
2 msk finhackad bladpersilja
2 msk rostade pinjenötter
Salt
1 baguette
Gör så här
1. Lättvispa vispgrädden innan du adderar mozzarella riven i bitar.
2. Vispa sedan tills dippen blir krämig. Smaka av med salt.
3. Bred ut på ett fat och toppa sedan med crispy chili oil, bladpersilja och pinjenötter.
4. Skiva baguette och doppa i din mozzarelladipp!